Nederlandsekop

SBT 2013


 

 Op 22 juni 2013 had de eerste manche plaats van de Senegal Boating Trophy ten voordele van Projecten voor Afrika vzw.

Dank zij de vrijwillige medewerking van een 20-tal booteigenaars konden onze sympathisanten genieten van een dag avontuur op het water.

 

We vertrokken ’s morgens vanuit de jachthaven Delta Marina in Kortgene (Nl). Dank zij het wat mindere weer genoten we meteen van wat echte zeemanservaring. Na een korte verkenning van Veere met dito lunchbreak werd de terugtocht ingezet.

Tijdens het aperitief werden de ervaringen rijkelijk gedeeld en gecommentarieerd. We sloten de dag af met een heerlijk diner met aansluitend mogelijkheid tot dansen op de 60ties-tonen van de live-band FAB TO2 uit Antwerpen.

 

Onze gastheer Delta Marina en de leden van de jachtclub waren zo enthousiast over het leuke initiatief ten voordele van Projecten voor Afrika, dat nog dezelfde avond werd beslist dit event jaarlijks in te richten onder de auspiciën van Delta Marina en alle opbrengsten af te staan aan het ontwikkelingsproject in Senegal.

Om de mobilisatie bij de watersporters te verhogen en ook de sympathisanten van ons project extra te motiveren wordt een wedstrijdelement aan het event toegevoegd.

 

ALLE INLICHTINGEN OVER DE 2DE MANCHE VAN DE SENEGAL BOATING TROPHY DIE DOORGAAT OP 21 JUNI 2014 VINDT U OP www.deltamarina.nl of www.facebook.com/DeltaMarinaKortgene

 

 

 

                             

Copyright © 2017. All Rights Reserved.